1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Wong Dadah
balinese paddestoelen soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr base jukut (zie recept)
250 gr shi-take paddestoelen
600 ml kippenbouillon
1 serehstengel
3 jeruk purut blaadjes
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
zout naar smaak
pepper naar smaak
2 eetl olie

Taburan:

garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddestoelen in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de base voor 3 minuten. Voeg dan de paddestoelen toe en bak dit voor 2 minuten. Vervolgens de bouillon, de sereh en de jeruk purut blaadjes toevoegen en het zachtjes 5 minuten laten koken. Dan de santen toevoegen en nog 5 minuten laten sudderen. Meng het zout en de peper erdoor en garneer het met de bawang goreng.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35760034