banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Wong Dadah - balinese paddestoelen soep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Wong Dadah
balinese paddestoelen soep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr base jukut (zie recept)
250 gr shi-take paddestoelen
600 ml kippenbouillon
1 serehstengel
3 jeruk purut blaadjes
250 ml santen asli (dikke kokosmelk)
zout naar smaak
pepper naar smaak
2 eetl olie

Taburan:

garnering:
2 eetl bawang goreng

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paddestoelen in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de base voor 3 minuten. Voeg dan de paddestoelen toe en bak dit voor 2 minuten. Vervolgens de bouillon, de sereh en de jeruk purut blaadjes toevoegen en het zachtjes 5 minuten laten koken. Dan de santen toevoegen en nog 5 minuten laten sudderen. Meng het zout en de peper erdoor en garneer het met de bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960831