banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 15 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 26 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tainabu Nilalai
rundvleessoep met ribbetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees + ribbetjes
100 gr ambarellablad (Kedondong)
3 serehstengeld
2500 ml water
13 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 tomaten
5 takjes selderij
1 theel peper
1 theel palmsuiker
zout naar smaak
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het ambarellablad zeer fijn. Hak de ribbetjes in stukken en snijd het vlees in stukjes. Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de sereh en de ambarella toe en laat dit zachtjes 1 uur sudderen. Snijd de sjalotten en de knoflook in dunne plakjes en de tomaten in partjes. Snijd de selderij fijn.
Verhit in een wok/wadjan olie en bak hierin de helft van de sjalotten goudbruin en krokant. Schep deze uit de wok/wadjan en laat uitlekken. Giet de olie uit de wok/wadjan maar laat 3 eetl olie achter. Fruit hierin de rest van de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dit toe samen met de peper, de plamsukker en het zout aan de soep en laat dit nog 15 minuten sudderen. Dan de tomaten en de selderij toevoegen en bestrooi het met de gebakken sjalotten. Serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36500405