Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Cobek Ikan Nila - Gegrilde tilapia met rode kokosmelk saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Cobek Ikan Nila
Gegrilde tilapia met rode kokosmelk saus


Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr tilapia
1 theel asem
1 eetl water
175 ml santen
3 eetl olie

Haluskan:
Bumbu:
5 rode lomboks
6 sjalotjes
6 teentjes knoflook
6 kemiries
2 cm kencur
1 cm jahe
1 eetl palmsuiker
1/2 theel zout

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de sjalotjes, de kencur, de jahe en de kemiries. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng de asem met het water. Rooster de vis zachtjes boven een houtskoolvuurtje in 20 minuten gaar. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de santen en het asemwater toe en laat dit zachtjes indikken.
Giet de saus over de vis en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 164 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411198