banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Dadar guling - Zoete gekleurd en gevulde omelet
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dadar guling
Zoete gekleurd en gevulde omelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 pandan betawi blad (sujiblad)
4 pandanblad
4 eieren,
250 g bloem
50 ml dikke kokosmelk (santen asli)
600 ml water
olie

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
160 gr kokos
110 gr gula Jawa

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de kokos en de palmsuiker fijn. Wrijf of maal de bladeren fijn en pers dan het sap eruit. Klop de eieren op en meng dit met het water, de kokosmelk, het sap en de bloem totdat er een gladde massa is gevormd. Verhit de olie in een koekenpan en bak hiervan dunne omeletten. De hoeveelheid moet voldoende zijn voor minimaal 15 stuks.
Meng de kokos met de suiker en schep dit langzaam om, gedurende zo'n 8 minuten, in een wok/wadjan op laag vuur. Vul de omelet met 1 eetl van het kokosmengsel en rol de omelet vervolgens op.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 64 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39789498