banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Dadar guling - Zoete gekleurd en gevulde omelet
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dadar guling
Zoete gekleurd en gevulde omelet
Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 pandan betawi blad (sujiblad)
4 pandanblad
4 eieren,
250 g bloem
50 ml dikke kokosmelk (santen asli)
600 ml water
olie

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten:
160 gr kokos
110 gr gula Jawa

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de kokos en de palmsuiker fijn. Wrijf of maal de bladeren fijn en pers dan het sap eruit. Klop de eieren op en meng dit met het water, de kokosmelk, het sap en de bloem totdat er een gladde massa is gevormd. Verhit de olie in een koekenpan en bak hiervan dunne omeletten. De hoeveelheid moet voldoende zijn voor minimaal 15 stuks.
Meng de kokos met de suiker en schep dit langzaam om, gedurende zo'n 8 minuten, in een wok/wadjan op laag vuur. Vul de omelet met 1 eetl van het kokosmengsel en rol de omelet vervolgens op.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686440