Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dadar Kare - omelet met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dadar Kare
omelet met saus

Bahan-bahan:

ingrediënten:
4 eieren
1/2 theel peper
zout naar smaak
1 salamblad
2 jeruk purut blaadjes
100 ml santen cair (dunne kokosmelk)
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
1 thee ketumbar
1/2 theel jinten
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 kemiri noot
1/2 cm kunyit (krukuma)
2 cm sereh
1 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de helft van de olie en voeg de boemboe toe en bak deze voor 3 minuten samen met de salam en de jeruk purut blaadjes. Giet dan de santen toe en laat dit zachtjes indikken.
Klop de eieren op met de peper en het zout en bak hiervan 2 omeletten in een koekepan met de rest van de olie. Rol de omeletten op en giet de saus over de omeletten en laat deze zachtjes in de pan nog een paar minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029967