1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Panggang Bandeng
gegrilde melkvis


Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 melkvissen (anders 2 moten zalm)
5 eetl kecap manis
1 theel citroensap
3 eetl olie
Bananenbladeren

Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
7 teentjes knoflook
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dan de kecap en het cirtoenschap erdoor. Wrijf de vissen binnen en buiten in met het mengsel en laat dit 20 minuten intrekken. Wrijf de bananen bladeren in met de olie en leg de vissen erop en vouw deze dicht. Rooster vervolgens de vis boven een houtkoolvuurtje in 20 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters

People in this conversation

  • Mevr. J.A. Kalff

    Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

    @ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ook vervangen worden door rode poon

    Comment last edited on about 5 months ago by Administrator
    0 Like Short URL:

who is online

We hebben 211 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263186