Panggang Bandeng
gegrilde melkvis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 melkvissen (anders 2 moten zalm)
5 eetl kecap manis
1 theel citroensap
3 eetl olie
Bananenbladeren
Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
7 teentjes knoflook
1 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dan de kecap en het cirtoenschap erdoor. Wrijf de vissen binnen en buiten in met het mengsel en laat dit 20 minuten intrekken. Wrijf de bananen bladeren in met de olie en leg de vissen erop en vouw deze dicht. Rooster vervolgens de vis boven een houtkoolvuurtje in 20 minuten gaar.
Laatst gelezen
- Sambal Kecap
- Sambal ketimoen - sambal van komkommer
- Sup Ikan Jamur Kuping - vissoep met judasoor
- Sambal Goreng Daging Manis - pittig gebakken rundvlees
- Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Kambing Guling - geroosterde geit
- Tumis Sawi Kembang Tahu - gebakken groente met tahu
- Sate Kablet - sate van tonijn uit Bali
- Pallu Kacci - Gekruide cassave bladeren
Recente reacties

2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
3 months ago Nasi goreng rendang - gebakken rijst met tonijn
kenur = kencur?
oeps, aangepast en bedankt
oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?

4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave

4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink

6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling

6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....

1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten
@Rens: in het algemeen voor 4 personen
@Rens: in het algemeen voor 4 personen
meest gelezen
- Rendang - rendang van rundvlees
- Daging smoor - Gestoofd rundvlees
- Nasi Goreng - Gebakken rijst
- Babi ketjap
- Sayur Lodeh 3 - eenvoudige Sajoer lodeh
- Sambal goreng telor - Sambal goreng ei
- Pepesan Ikan Kembung - pepesan van makreel
- Bami goreng - gebakken mie
- Spekkoek - Indische in laagjes gebakken cake
- Sponscake - luchtige cake
Panggang Bandeng - gegrilde melkvis


- Gegevens
- Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.