Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Panggang Bandeng - gegrilde melkvis

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Panggang Bandeng
gegrilde melkvis


Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 melkvissen (anders 2 moten zalm)
5 eetl kecap manis
1 theel citroensap
3 eetl olie
Bananenbladeren

Haluskan:
bumbu:
9 rode lomboks
7 teentjes knoflook
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dan de kecap en het cirtoenschap erdoor. Wrijf de vissen binnen en buiten in met het mengsel en laat dit 20 minuten intrekken. Wrijf de bananen bladeren in met de olie en leg de vissen erop en vouw deze dicht. Rooster vervolgens de vis boven een houtkoolvuurtje in 20 minuten gaar.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    Mevr. J.A. Kalff · 4 years ago
    Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

    @ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ook vervangen worden door rode poon

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932