vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 moten vis (makreel of wijting)
6 sjalotten
1 eetl gehakte peterselie
zout naar smaak
1 citroen (sap)
1 serehstengel, gekneusd
500 ml water
Haluskan:
boemboe::
3 cm kunyit (kurkuma)
5 cm laos
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn. Breng het water aan de kook samen met de sjalotten, de boemboe, de sereh en het zout, Voeg dan de vis toe en laat de vis zachtjes gaar stoven. Garneer met peterselie
ingrediënten:
4 moten vis (makreel of wijting)
6 sjalotten
1 eetl gehakte peterselie
zout naar smaak
1 citroen (sap)
1 serehstengel, gekneusd
500 ml water
Haluskan:
boemboe::
3 cm kunyit (kurkuma)
5 cm laos
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn. Breng het water aan de kook samen met de sjalotten, de boemboe, de sereh en het zout, Voeg dan de vis toe en laat de vis zachtjes gaar stoven. Garneer met peterselie