Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Pangeh padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pangeh padang
vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 moten vis (makreel of wijting)
6 sjalotten
1 eetl gehakte peterselie
zout naar smaak
1 citroen (sap)
1 serehstengel, gekneusd
500 ml water

Haluskan:
boemboe::
3 cm kunyit (kurkuma)
5 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn. Breng het water aan de kook samen met de sjalotten, de boemboe, de sereh en het zout, Voeg dan de vis toe en laat de vis zachtjes gaar stoven. Garneer met peterselie
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024526