logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pangeh padang
vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 moten vis (makreel of wijting)
6 sjalotten
1 eetl gehakte peterselie
zout naar smaak
1 citroen (sap)
1 serehstengel, gekneusd
500 ml water

Haluskan:
boemboe::
3 cm kunyit (kurkuma)
5 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn. Breng het water aan de kook samen met de sjalotten, de boemboe, de sereh en het zout, Voeg dan de vis toe en laat de vis zachtjes gaar stoven. Garneer met peterselie

Add comment

Submit

who is online

We have 64 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176133