banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Juhi Tabur Kelapa - droog gebakken gekruide sepia

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Juhi Tabur Kelapa
droog gebakken gekruide sepia

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr juhi / cuttlefish / sepia / zeekat, gezouten
1 cm kencur
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl asamwater
100 ml water
100 gr geraspte kokos, geroosterd
water
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Week de juhi in water. Laat het daarna uitlekken en trek het visvlees uit elkaar. Verhit in een pan de olie en bak het visvlees krokant.
Verhit in een pan 4 eetl olie en fruit de bumbu samen met de kecur voor 3 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker, de jeruk purut, het asamwater en het water toe en meng goed en kook totdat de saus indikt.
Meng dan de kokos en het visvlees erdoor en bak het verder op laag vuur totdat het vocht is geabsorbeerd. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 195 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37558179