Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Juhi Tabur Kelapa - droog gebakken gekruide sepia

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Juhi Tabur Kelapa
droog gebakken gekruide sepia

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr juhi / cuttlefish / sepia / zeekat, gezouten
1 cm kencur
1 theel zout
1 theel palmsuiker
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl asamwater
100 ml water
100 gr geraspte kokos, geroosterd
water
olie

Haluskan:
bumbu:
4 teentjes knoflook
4 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Week de juhi in water. Laat het daarna uitlekken en trek het visvlees uit elkaar. Verhit in een pan de olie en bak het visvlees krokant.
Verhit in een pan 4 eetl olie en fruit de bumbu samen met de kecur voor 3 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker, de jeruk purut, het asamwater en het water toe en meng goed en kook totdat de saus indikt.
Meng dan de kokos en het visvlees erdoor en bak het verder op laag vuur totdat het vocht is geabsorbeerd. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024451