zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Ayam Panggang Padang - geroosterde kip
- Setopan Kambing - lamsvlees met aubergine en tomaat
- Phak Bung Fai Daeng - gebakken waterspinazie
- Karmanaci - gekruid en geurend rundvlees
- Sayur Lombok Rebung - pittig gestoofde bamboescheuten in romige saus
- lumpia semarang - een beroemde loempia
- Sate Kambing Kecap Pedas - sate van lamsvlees met een pittige kecapsaus
- Tarbot met bosuitjes en gember
- Ayam Paniki Ternate - Gestoofde kip
- Rica-Rica Manado - pittig gestoofd varkensvlees
Tumis Buncis Ayam Giling - roerbak van boontjes met kip


Tumis Buncis Ayam Giling
roerbak van boontjes met kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
50 gr kipgehakt
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
2 theel sago/maizena + 1 eet water
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd e sperziebonen in stukjes, halveer de champignons en snijd de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Dan de boontjes en de champignons toe en meng goed. Voeg dan de kecap, het zout en de peper toe en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan het sago/maizena mengsel toe en kook zachtjes totdat de saus is verdikt en het geheel gaar is geworden..
roerbak van boontjes met kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
50 gr kipgehakt
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
2 theel sago/maizena + 1 eet water
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd e sperziebonen in stukjes, halveer de champignons en snijd de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Dan de boontjes en de champignons toe en meng goed. Voeg dan de kecap, het zout en de peper toe en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan het sago/maizena mengsel toe en kook zachtjes totdat de saus is verdikt en het geheel gaar is geworden..
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.