Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Tumis Buncis Ayam Giling - roerbak van boontjes met kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Tumis Buncis Ayam Giling
roerbak van boontjes met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr sperziebonen
50 gr kipgehakt
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/2 theel peper
150 ml water
2 theel sago/maizena + 1 eet water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd e sperziebonen in stukjes, halveer de champignons en snijd de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan het gehakt toe en bak dit rul. Dan de boontjes en de champignons toe en meng goed. Voeg dan de kecap, het zout en de peper toe en meng goed. Dan het water toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan het sago/maizena mengsel toe en kook zachtjes totdat de saus is verdikt en het geheel gaar is geworden..

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 226 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812385