banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Buncis Daging Cincang - roerbak van haricot verts met gehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Buncis Daging Cincang
roerbak van haricot verts met gehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr haricot verts
100 gr rundergehakt
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 eetl kecap asin
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
3 lente-ui
1/2 eetl sesam olie
1/2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lente-ui in stukjes van 2 cm. Snijd de boontjes in stukjes van 3 cm.
Verhit in een pan de olie samen met de sesam olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak dit al roerend rul.
Dan de boontjes, de peper, de palmsuiker en de kecaps toevoegen en bak de boontjes al roerend voor 3 minuten.
Voeg dan de lente-ui toe en bak het voor 1 minuut en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 91 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580431