banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Pisang Rai - gestoofde banaan met kokos en palmsuiker saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pisang Rai
gestoofde banaan met kokos en palmsuiker saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rijstmeel
150 ml water
1/2 theel zout
8 bananen
1500 ml water
2 pandan blad
1/2 theel zout

Taburan:
garnering:
150 gr gerapste kokos
1/2 theel zout
1 pandan blad

Bahan Saus gula:
ingrediënten saus:
250 gr palmsuiker
125 ml water
2 pandan blad

Cara membuat:
bereiding:
Meng de rijstmeel met het water en het zout en vorm hiervan een beslag en wentel de bananen er doorheen.
Verhit in een pan het water met het zout en de pandan blad en breng aan de kook. Voeg dan de gecoate bananen toe en kook deze gaar. Laat de bananen daarna uitlekken en wentel deze door het kokosmengsel.
Giet de saus over de bananen en serveer.

Voor de garnering:
meng de kokos met het zout en het pandan blad en stoom dit gaar.

voor de saus:
verhit in een pan en water samen met de palmsuiker en de pandan bladeren en breng al roerend aan de kook en totdat de palmsuiker is opgelost.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 224 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39075058