Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 15 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Pisang Rai - gestoofde banaan met kokos en palmsuiker saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Pisang Rai
gestoofde banaan met kokos en palmsuiker saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr rijstmeel
150 ml water
1/2 theel zout
8 bananen
1500 ml water
2 pandan blad
1/2 theel zout

Taburan:
garnering:
150 gr gerapste kokos
1/2 theel zout
1 pandan blad

Bahan Saus gula:
ingrediënten saus:
250 gr palmsuiker
125 ml water
2 pandan blad

Cara membuat:
bereiding:
Meng de rijstmeel met het water en het zout en vorm hiervan een beslag en wentel de bananen er doorheen.
Verhit in een pan het water met het zout en de pandan blad en breng aan de kook. Voeg dan de gecoate bananen toe en kook deze gaar. Laat de bananen daarna uitlekken en wentel deze door het kokosmengsel.
Giet de saus over de bananen en serveer.

Voor de garnering:
meng de kokos met het zout en het pandan blad en stoom dit gaar.

voor de saus:
verhit in een pan en water samen met de palmsuiker en de pandan bladeren en breng al roerend aan de kook en totdat de palmsuiker is opgelost.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41443103