logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pisang rai
Gestoofde Banaan
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rijstemeel
160 ml water
1/4 theel zout
8 kleine bakbananen
olie
1500 ml water
1 pandanblad
vers geraspte kokos

Cara membuat:
bereiding:
Leg de rijstemeel in een kom en maak een kuiltje in het midden. Die in het kuiltje het water en het zout. Meng dit goed totdat een gelijkmatig beslag vormt dat niet te dik en niet te dun is. Schil de bananen en snijd deze in de lengte door. Dompel de stukken banaan in het beslag zodat het beslag royaal aan de bananen kleeft.
Breng dan het water met een beetje zout aan de kook met het toegevoegde pandanblad. Voeg dan bananen toe en stoof dit ongeveer 10 minuten op zeer laag vuur. De bananenparten laten uitlekken op een keukendoek. Bedek de bananen voor het opdienen met een laagje vers geraspte kokos.

Add comment

Submit

who is online

We have 84 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176153