logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Cah Kailan Jamur
gestoofde kailan met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kailan / Chinese broccoli
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 cm jahe
50 gr jamur merang / rijst-stro paddenstoel
50 gr jamur kuping / wolkenoor / Auricularia
2 eetl oestersaus
3 eetl kecap manis
2 eetl kecap asin
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
200 ml kippenbouillon
1 eetl maizena, opgelost is water
olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken. Verhit in een pan water en blancheer de kailan voor 1 minuut. Giet af en laat het uitlekken.
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de paddenstoelen in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en meng alles goed. Dan de kecaps, de oestersaus, de peper en de palmsuiker toevoegen. Dan de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Voeg dan de kailan toe en meng alles goed. Dan de maizena oplossing toevoegen en kook totdat de saus indikt. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 98 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44161068