banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Cah Kailan Jamur - gestoofde kailan met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Kailan Jamur
gestoofde kailan met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kailan / Chinese broccoli
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 cm jahe
50 gr jamur merang / rijst-stro paddenstoel
50 gr jamur kuping / wolkenoor / Auricularia
2 eetl oestersaus
3 eetl kecap manis
2 eetl kecap asin
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
200 ml kippenbouillon
1 eetl maizena, opgelost is water
olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken. Verhit in een pan water en blancheer de kailan voor 1 minuut. Giet af en laat het uitlekken.
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de paddenstoelen in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en meng alles goed. Dan de kecaps, de oestersaus, de peper en de palmsuiker toevoegen. Dan de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Voeg dan de kailan toe en meng alles goed. Dan de maizena oplossing toevoegen en kook totdat de saus indikt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 172 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38380634