banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Cah Kailan Jamur - gestoofde kailan met paddenstoelen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cah Kailan Jamur
gestoofde kailan met paddenstoelen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr kailan / Chinese broccoli
4 teentjes knoflook
2 sjalotjes
2 cm jahe
50 gr jamur merang / rijst-stro paddenstoel
50 gr jamur kuping / wolkenoor / Auricularia
2 eetl oestersaus
3 eetl kecap manis
2 eetl kecap asin
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
200 ml kippenbouillon
1 eetl maizena, opgelost is water
olie
water

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken. Verhit in een pan water en blancheer de kailan voor 1 minuut. Giet af en laat het uitlekken.
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Snijd de paddenstoelen in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de jahe voor 3 minuten. Voeg dan de paddenstoelen toe en meng alles goed. Dan de kecaps, de oestersaus, de peper en de palmsuiker toevoegen. Dan de bouillon toevoegen en breng aan de kook.
Voeg dan de kailan toe en meng alles goed. Dan de maizena oplossing toevoegen en kook totdat de saus indikt. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39967267