1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 5 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cah kailan ayam
gebakken kai-lan met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kai-lan / Chinese broccoli
150 gr kippendij filets
1 sjalot
3 teentjes knoflook
1 1/2 eetl oestersaus
1/2 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel gemalen peper
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de kai-lan en de kip in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de sjalot voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de kai-lan toevoegen en bak dit voor 2 minuten. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36094538