Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Cah kailan ayam - gebakken kai-lan met kip

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Cah kailan ayam
gebakken kai-lan met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kai-lan / Chinese broccoli
150 gr kippendij filets
1 sjalot
3 teentjes knoflook
1 1/2 eetl oestersaus
1/2 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel gemalen peper
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de kai-lan en de kip in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de sjalot voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de kai-lan toevoegen en bak dit voor 2 minuten. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248541