banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 17 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Cah kailan ayam
gebakken kai-lan met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kai-lan / Chinese broccoli
150 gr kippendij filets
1 sjalot
3 teentjes knoflook
1 1/2 eetl oestersaus
1/2 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel gemalen peper
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de kai-lan en de kip in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de sjalot voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de kai-lan toevoegen en bak dit voor 2 minuten. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 68 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36338004