zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Babi Kuah Sawi Asin - gestoofd varkensvlees met gezouten kool in bouillon
- Rendang Jeroan Ayam - Rendang van kip resten
- Oseng Jambal Tomat - gebakken vis met kerstomaten
- Kaber Kebertu 2 - gevulde omeletten
- Udang Masak Taoco - gekruide (tijger)garnalen met taoco
- Pud Ped Sataw - Garnalen met peteh bonen
- Rendang Daging Minangkabau - rendang van rundvlees uit Padang
- Sambal Bawang Jambal - sambal van ui en vis
- Opor Telor Pedas - pittig gekruide eieren in romige saus
- Semur Telur Puyuh Tahu - eieren met tahu in gekruide saus
Cah kailan ayam - gebakken kai-lan met kip


Cah kailan ayam
gebakken kai-lan met kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kai-lan / Chinese broccoli
150 gr kippendij filets
1 sjalot
3 teentjes knoflook
1 1/2 eetl oestersaus
1/2 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel gemalen peper
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de kai-lan en de kip in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de sjalot voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de kai-lan toevoegen en bak dit voor 2 minuten. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.