logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Cah kailan ayam
gebakken kai-lan met kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kai-lan / Chinese broccoli
150 gr kippendij filets
1 sjalot
3 teentjes knoflook
1 1/2 eetl oestersaus
1/2 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel gemalen peper
150 ml kippenbouillon (zie recept)
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot in dunne plakjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de kai-lan en de kip in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de sjalot voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak dit voor 3 minuten. Dan de kai-lan toevoegen en bak dit voor 2 minuten. Dan de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en de bouillon toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat alles gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 137 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140232