1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Tangkar
vleessoep
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
2 salam blad
2 serehstengels
2000 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Haluskan:
boemboe:
4 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
6 cm kunyit (kurkuma)
6 kemirienoten
3 rode lomboks
9 rode rawits
1 theel zwarte peper
6 teentjes knoflook
5 rode uien
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
1 eetl bawang goreng (gebakken uitjes)
1 eetl gehakte selderij
2 eetl gehakte bieslook
1 limoen, sap
100 gr emping
2 eetl ketjap manis

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vleesin stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en voeg daar het vlees, de salam, de sereh en de boemboe aan toe en laat het geheel 1 uur zachtjes koken totdat het vlees gaar is.
Verdeel daarna de soep over de kommen/borden en besprenkel de soep met de garnering

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 35 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413854