zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sateh ayam tusuk
- Koatum Gai - kippensoep met rijst
- Wong Nga Bahk Tong - kruidige lichtgroene koolsoep
- Sate Sapi Bumbu Ketumbar - sate van rundvlees met koriander
- Bulanglang - stoofpotje van groenten met tahu
- Semur Daging Sapi Empuk - smoor van gekruid rundvlees
- Sateh lilit 2 - Saté van vis en garnalen
- Jagung Santan Manis - mais in kokosmelk siroop
- Gy Pad Med Mamuang Hinmapan - gebakken kip met cashew nuts
- Yu Xiang Qie Zi - pittige aubergine
Karmanaci - gekruid en geurend rundvlees


Karmanaci
gekruid en geurend rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl kecap manis
1 theel asam/tamarinde opgelost in 1 eetl water
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
2 cm jahe
500 ml water
3 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm laos
2 theel ketumbar, geroosterd
1/2 theel anijs, geroosterd
1/2 theel peper
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu en de kecap. Verhit in een pan het water samen met het vlees, het zout, de palmsuiker en de jahe en kook het zachtjes gaar. Meng dan de olie erdoor en serveer.
gekruid en geurend rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl kecap manis
1 theel asam/tamarinde opgelost in 1 eetl water
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
2 cm jahe
500 ml water
3 eetl olie
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm laos
2 theel ketumbar, geroosterd
1/2 theel anijs, geroosterd
1/2 theel peper
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu en de kecap. Verhit in een pan het water samen met het vlees, het zout, de palmsuiker en de jahe en kook het zachtjes gaar. Meng dan de olie erdoor en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.