Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Karmanaci - gekruid en geurend rundvlees
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Karmanaci
gekruid en geurend rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl kecap manis
1 theel asam/tamarinde opgelost in 1 eetl water
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
2 cm jahe
500 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm laos
2 theel ketumbar, geroosterd
1/2 theel anijs, geroosterd
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu en de kecap. Verhit in een pan het water samen met het vlees, het zout, de palmsuiker en de jahe en kook het zachtjes gaar. Meng dan de olie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 49 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922555