Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Karmanaci - gekruid en geurend rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Karmanaci
gekruid en geurend rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
3 eetl kecap manis
1 theel asam/tamarinde opgelost in 1 eetl water
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker
2 cm jahe
500 ml water
3 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm laos
2 theel ketumbar, geroosterd
1/2 theel anijs, geroosterd
1/2 theel peper

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng het vlees met de bumbu en de kecap. Verhit in een pan het water samen met het vlees, het zout, de palmsuiker en de jahe en kook het zachtjes gaar. Meng dan de olie erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42256918