Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis Ayam dan Kacang Mede - roerbak van kip met chashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Ayam dan Kacang Mede 
roerbak van kip met chashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
4 gedroogde lomboks
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1/2 theel palmsuiker
150 gr cashew noten
2 lente-uitjes
2 eetl olie
 
Tabuaran:
garnering:
1 eetl gehakte lente-ui
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de gedroogde lomboks in dunne plkajes, de lomboks in schuine ringen, de knoflook in dunne plakjes, het vlees in stukjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en de knoflook en de gedroogde lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Vervolgens de lomboks toevoegen en bak het geheel 2 minuten. Dan de oesterasu, de kecap, de palmsuiker, de cashew noten en de lente-uitjes toevoegen. Meng alles goed door elkaar en bak nog 2 minuten totdat alles gaar is geworden. Garneer het met de lente-ui en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 374 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065094