Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Tumis Ayam dan Kacang Mede - roerbak van kip met chashew noten

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Ayam dan Kacang Mede 
roerbak van kip met chashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
4 gedroogde lomboks
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1/2 theel palmsuiker
150 gr cashew noten
2 lente-uitjes
2 eetl olie
 
Tabuaran:
garnering:
1 eetl gehakte lente-ui
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de gedroogde lomboks in dunne plkajes, de lomboks in schuine ringen, de knoflook in dunne plakjes, het vlees in stukjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en de knoflook en de gedroogde lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Vervolgens de lomboks toevoegen en bak het geheel 2 minuten. Dan de oesterasu, de kecap, de palmsuiker, de cashew noten en de lente-uitjes toevoegen. Meng alles goed door elkaar en bak nog 2 minuten totdat alles gaar is geworden. Garneer het met de lente-ui en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42427040