banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Ayam dan Kacang Mede 
roerbak van kip met chashew noten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kipfilet
4 gedroogde lomboks
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1/2 theel palmsuiker
150 gr cashew noten
2 lente-uitjes
2 eetl olie
 
Tabuaran:
garnering:
1 eetl gehakte lente-ui
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de gedroogde lomboks in dunne plkajes, de lomboks in schuine ringen, de knoflook in dunne plakjes, het vlees in stukjes en de lente-ui in stukjes.
Verhit in een pan de olie en de knoflook en de gedroogde lomboks voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Vervolgens de lomboks toevoegen en bak het geheel 2 minuten. Dan de oesterasu, de kecap, de palmsuiker, de cashew noten en de lente-uitjes toevoegen. Meng alles goed door elkaar en bak nog 2 minuten totdat alles gaar is geworden. Garneer het met de lente-ui en serveer.
 
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36329329