1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis ayam daun kari
geurige gebakken kip met met kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 theel limoensap
6 jeruk purut blaadjes
2 sereh
1 theel kerrie
1 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palsmuiker
200 ml water
9 kerrie blaadjes
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm kunyit
8 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Ontnerf de jeruk purut blaadjes. Marineer de kip met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Vervolgens de kerrie, het zout, de peper en de suiker toevoegen, gevolgd door het water. Bak het geheel gaar. Dan de kerrie blaadjes toevoegen en nog 1 minuut bakken.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35876672