banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis ayam daun kari
geurige gebakken kip met met kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 theel limoensap
6 jeruk purut blaadjes
2 sereh
1 theel kerrie
1 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palsmuiker
200 ml water
9 kerrie blaadjes
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm kunyit
8 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Ontnerf de jeruk purut blaadjes. Marineer de kip met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Vervolgens de kerrie, het zout, de peper en de suiker toevoegen, gevolgd door het water. Bak het geheel gaar. Dan de kerrie blaadjes toevoegen en nog 1 minuut bakken.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36341300