1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis ayam daun kari
geurige gebakken kip met met kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 theel limoensap
6 jeruk purut blaadjes
2 sereh
1 theel kerrie
1 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palsmuiker
200 ml water
9 kerrie blaadjes
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm kunyit
8 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Ontnerf de jeruk purut blaadjes. Marineer de kip met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Vervolgens de kerrie, het zout, de peper en de suiker toevoegen, gevolgd door het water. Bak het geheel gaar. Dan de kerrie blaadjes toevoegen en nog 1 minuut bakken.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894119