Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tumis ayam daun kari - geurige gebakken kip met met kerrie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis ayam daun kari
geurige gebakken kip met met kerrie

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 theel limoensap
6 jeruk purut blaadjes
2 sereh
1 theel kerrie
1 theel zout
1 theel peper
1/2 theel palsmuiker
200 ml water
9 kerrie blaadjes
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 cm kunyit
8 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukken. Ontnerf de jeruk purut blaadjes. Marineer de kip met het limoensap en laat dit 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin. Vervolgens de kerrie, het zout, de peper en de suiker toevoegen, gevolgd door het water. Bak het geheel gaar. Dan de kerrie blaadjes toevoegen en nog 1 minuut bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 238 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41065324