banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Ayam Jamur - roerbak van kip met paddenstoelen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Ayam Jamur
roerbak van kip met paddenstoelen

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
1 kipfilet
200 gr champignons
7 teentjes knoflook
1 ui
5 rode cabai keriting (krullende cayenne peper)
1 lente-ui
1/2 tomaat
1 /4 theel peper
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
400 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes, de champignons in plakjes en de ui in dunne reepjes. Hak de knoflook en de tomaat fijn en snijd de kereting en de lente-ui in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit totdat het van kleur verandert. Voeg dan de keriting, de tomaat, de lente-ui, de peper, de palmsuiker, het zout en het water toe en kook het geheel halfgaar. Dan de champignons toevoege en bak het geheel verder gaar en totdat het vocht is verdampt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 233 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576905