banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Ayam Jamur
roerbak van kip met paddenstoelen

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
1 kipfilet
200 gr champignons
7 teentjes knoflook
1 ui
5 rode cabai keriting (krullende cayenne peper)
1 lente-ui
1/2 tomaat
1 /4 theel peper
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
400 ml water
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes, de champignons in plakjes en de ui in dunne reepjes. Hak de knoflook en de tomaat fijn en snijd de kereting en de lente-ui in dunne plakjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit totdat het van kleur verandert. Voeg dan de keriting, de tomaat, de lente-ui, de peper, de palmsuiker, het zout en het water toe en kook het geheel halfgaar. Dan de champignons toevoege en bak het geheel verder gaar en totdat het vocht is verdampt.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36329329