banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Henk 11 days ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 22 days ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 28 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 29 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
Icon Write a comment Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Ayam Jamur Jahe
gebakken kip met paddenstoelen en gember

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kippendijen
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 lente-ui
1/2 theel sesam olie
1/2 theel palmsuiker
4 cm jahe
1/2 ui
1 rode lombok
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
2 eetl oester saus
1/2 eetl maizena opgelost in 1 eetl water
250 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vles in reepjes, de knoflook fijn, de ui en de lente-ui in dunne plakjes. Hak de lombok fijn en rasp de jahe. Halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de lombok en de jahe voor 2 minuten. Voeg de kip toe en bak dit todat het vlees van kleur verandert. Voeg de chapignons toe en meng alles goed. Dan de oestersaus, het zout, de peper, de kecap en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus indikt. Schep dan de lente-ui en de sesamolie erdoor en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36476700