Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 13 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Tumis Ayam Jamur Jahe - gebakken kip met paddenstoelen en gember

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Ayam Jamur Jahe
gebakken kip met paddenstoelen en gember

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kippendijen
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 lente-ui
1/2 theel sesam olie
1/2 theel palmsuiker
4 cm jahe
1/2 ui
1 rode lombok
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
2 eetl oester saus
1/2 eetl maizena opgelost in 1 eetl water
250 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vles in reepjes, de knoflook fijn, de ui en de lente-ui in dunne plakjes. Hak de lombok fijn en rasp de jahe. Halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de lombok en de jahe voor 2 minuten. Voeg de kip toe en bak dit todat het vlees van kleur verandert. Voeg de chapignons toe en meng alles goed. Dan de oestersaus, het zout, de peper, de kecap en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus indikt. Schep dan de lente-ui en de sesamolie erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41435533