1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Ayam Jamur Jahe
gebakken kip met paddenstoelen en gember

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kippendijen
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 lente-ui
1/2 theel sesam olie
1/2 theel palmsuiker
4 cm jahe
1/2 ui
1 rode lombok
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
2 eetl oester saus
1/2 eetl maizena opgelost in 1 eetl water
250 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vles in reepjes, de knoflook fijn, de ui en de lente-ui in dunne plakjes. Hak de lombok fijn en rasp de jahe. Halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de lombok en de jahe voor 2 minuten. Voeg de kip toe en bak dit todat het vlees van kleur verandert. Voeg de chapignons toe en meng alles goed. Dan de oestersaus, het zout, de peper, de kecap en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus indikt. Schep dan de lente-ui en de sesamolie erdoor en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781494