Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Tumis Ayam Jamur Jahe
gebakken kip met paddenstoelen en gember

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kippendijen
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 lente-ui
1/2 theel sesam olie
1/2 theel palmsuiker
4 cm jahe
1/2 ui
1 rode lombok
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
2 eetl oester saus
1/2 eetl maizena opgelost in 1 eetl water
250 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vles in reepjes, de knoflook fijn, de ui en de lente-ui in dunne plakjes. Hak de lombok fijn en rasp de jahe. Halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de lombok en de jahe voor 2 minuten. Voeg de kip toe en bak dit todat het vlees van kleur verandert. Voeg de chapignons toe en meng alles goed. Dan de oestersaus, het zout, de peper, de kecap en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus indikt. Schep dan de lente-ui en de sesamolie erdoor en serveer.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573441