Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Tumis Ayam Jamur Jahe - gebakken kip met paddenstoelen en gember
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Tumis Ayam Jamur Jahe
gebakken kip met paddenstoelen en gember

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kippendijen
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
1 lente-ui
1/2 theel sesam olie
1/2 theel palmsuiker
4 cm jahe
1/2 ui
1 rode lombok
1 theel kecap asin
1/2 theel zout
1/4 theel peper
2 eetl oester saus
1/2 eetl maizena opgelost in 1 eetl water
250 ml water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vles in reepjes, de knoflook fijn, de ui en de lente-ui in dunne plakjes. Hak de lombok fijn en rasp de jahe. Halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui, de lombok en de jahe voor 2 minuten. Voeg de kip toe en bak dit todat het vlees van kleur verandert. Voeg de chapignons toe en meng alles goed. Dan de oestersaus, het zout, de peper, de kecap en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus indikt. Schep dan de lente-ui en de sesamolie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909549