banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 5 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Tumis Ayam Kemangi - roerbak van kip met kemangi
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Ayam Kemangi
roerbak van kip met kemangi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip filet
50 gr kemangi / citroenbasilicum
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks / spaanse pepers
1 cm laos
2 salam blaadjes
1/2 theel ketumbar
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Rasp de laos.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip bruin en gaar en zet apart. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de ketumbar, de kecap, het zout en de peper toe en meng goed.
Dan de kip en het water toevoegen en breng langzaam aan de kook. Schep de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 438 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38216621