banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Tumis Ayam Kemangi - roerbak van kip met kemangi
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Ayam Kemangi
roerbak van kip met kemangi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kip filet
50 gr kemangi / citroenbasilicum
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks / spaanse pepers
1 cm laos
2 salam blaadjes
1/2 theel ketumbar
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Rasp de laos.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip bruin en gaar en zet apart. Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de lomboks, de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de ketumbar, de kecap, het zout en de peper toe en meng goed.
Dan de kip en het water toevoegen en breng langzaam aan de kook. Schep de kemangi erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39820269