banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Piendang Kecap Sayur Dan Tahu - zacht gestoofde groenten met tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Piendang Kecap Sayur Dan Tahu
zacht gestoofde groenten met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten;
300 gr kouseband
200 gr peultjes
200 gr kool
4 rode lomboks
4 teentjes knoflook
200 gr tahu/tofu
2 theel asem
2 eetl kecap manis
zout naar smaak
2 serehstengels, gekneusd
3 cm laos, gekneusd
3 jeruk purut blaadjes
450 ml water

Cara membuat:
Bereiding:          
Snijd de lomboks doormidden en de knoflook fijn. Snijd de tahu in blokjes. Verhit een koekepan en rooster de lomboks totdat deze zacht zijn. Snijd de kool fijn en de kouseband in stukjes. Verhit in een pan het water en voeg lomboks, de jeruk purut, de sereh en de laos toe. Dan de kouseband, de peultjes, de kool en knoflook toe en laat het 5 minuten sudderen. Dan de asem, de kecap, het zout en de tahu toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de tahu gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 216 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39033024