banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Piendang Kecap Sayur Dan Tahu - zacht gestoofde groenten met tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Piendang Kecap Sayur Dan Tahu
zacht gestoofde groenten met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten;
300 gr kouseband
200 gr peultjes
200 gr kool
4 rode lomboks
4 teentjes knoflook
200 gr tahu/tofu
2 theel asem
2 eetl kecap manis
zout naar smaak
2 serehstengels, gekneusd
3 cm laos, gekneusd
3 jeruk purut blaadjes
450 ml water

Cara membuat:
Bereiding:          
Snijd de lomboks doormidden en de knoflook fijn. Snijd de tahu in blokjes. Verhit een koekepan en rooster de lomboks totdat deze zacht zijn. Snijd de kool fijn en de kouseband in stukjes. Verhit in een pan het water en voeg lomboks, de jeruk purut, de sereh en de laos toe. Dan de kouseband, de peultjes, de kool en knoflook toe en laat het 5 minuten sudderen. Dan de asem, de kecap, het zout en de tahu toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat de tahu gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569935