djagoeng - mais
Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr mais
1 limoen (sap)
1 eetl water
1 eetl kecap manis
Haluskan:
boemboe:
2 rode lomboks
1 theel trassi
6 kemirienoten
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met het limoensap, het water en de ketjap. Verhit in een wok/wadjan deze saus en meng hierdoor de mais en laat het geheel zachtjes 5 minuten stoven.
ingrediënten:
400 gr mais
1 limoen (sap)
1 eetl water
1 eetl kecap manis
Haluskan:
boemboe:
2 rode lomboks
1 theel trassi
6 kemirienoten
zout naar smaak
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng dit met het limoensap, het water en de ketjap. Verhit in een wok/wadjan deze saus en meng hierdoor de mais en laat het geheel zachtjes 5 minuten stoven.