Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Pinggan Jamur Bumbu Rendang - in kokosmelk gebakken gekruide oesterzwammen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pinggan Jamur Bumbu Rendang
in kokosmelk gebakken gekruide oesterzwammen

Bahan=bahan:
ingrediënten:
300 gr oesterzwammen
50 gr gerapste kokos, geroosterd
200 ml dikke kokosmelk
3 eetl bloem
2 jeruk purut blaadjes
1 eetl asamwater
1 eetl palmsuiker
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
2 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1 eetl zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de oesterzwammen in stukken. Snijd de jeruk purut ragfijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut, het asamwater en de palmsuiker voor 3 minuten. Meng dan de oesterzwammen, de kokosmelk, de bloem en de gerapste kokos erdoor. Schep het mengsel in een ovenschaal en bak het in de oven voor 45 minuten. Serveer roti erbij.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 251 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925586