Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bun Bo - vlees met pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bun Bo
vlees met pinda's
Ingrediënten:
125 gr gepelde pinda's
4 eetl olie
500 gr runderbiefstuk
2 uien
1/2 theel ansjovispasta
3 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
1 eetl dunne sojasaus
3 eetl water

Bereiding:
Snijd de uien fijn en rasp de gember. Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en vak hierin de pinda's goudgeel. Wrijf of stamp daarna de afgekoelde pinda's grof. Verhit dan in de wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees met de uien voor 5 minuten onder voortdurend omscheppen. Meng de gember met het water en de ansjovispasta en voeg dit bij het vlees. Dan het zout en de sojasaus toevoegen samen met de pinda's en nog 1 minuut bakken. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916695