banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 10 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Bun Bo - vlees met pinda's

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Bun Bo
vlees met pinda's
Ingrediënten:
125 gr gepelde pinda's
4 eetl olie
500 gr runderbiefstuk
2 uien
1/2 theel ansjovispasta
3 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
1 eetl dunne sojasaus
3 eetl water

Bereiding:
Snijd de uien fijn en rasp de gember. Snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en vak hierin de pinda's goudgeel. Wrijf of stamp daarna de afgekoelde pinda's grof. Verhit dan in de wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees met de uien voor 5 minuten onder voortdurend omscheppen. Meng de gember met het water en de ansjovispasta en voeg dit bij het vlees. Dan het zout en de sojasaus toevoegen samen met de pinda's en nog 1 minuut bakken. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38243159