banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Biefstuksalade met limoensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Biefstuksalade met limoensaus
Benodigdheden:
450 gr biefstuk
2 sjalotten
225 gr bamboescheuten
1 winterwortel (± 200 gr)
3 stengels bleekselderij
1 rode lombok
3 eetl olie
2 teentje knoflook
zout naar smaak
10 takjes verse munt
25 takjes verse koriander
2 limoenen (sap)
1 1/2 eetl suiker
3 eetl vissaus (Nam Pla)

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd dan de wortel, de bleekselderij en de bamboescheuten in dunne reepjes. snijd de lombok in dunne ringetjes. Hak de munt en de koriander fijn. Snijd de knoflook in zeer dunne plakjes. Maak een sausje van het limoensap, 2 eetl olie, de suiker en de nam pla. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak het vlees voor 1 minuut. Voeg de knoflook toe en het zout. Goed omroeren en laten afkoelen.
Meng in een schaal het vlees, de groenten en de munt. Bestrooi dit met de lombok en giet de saus erover. Bestrooi het dan met de koriander. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40289557