banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Kerang Tahus Masak Tomat Hijau Pedas - schelpdieren in pittige groene tomaten saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerang Tahus Masak Tomat Hijau Pedas
schelpdieren in pittige groene tomaten saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr schelpdieren / venusschelpen / kokkels / mosselen
1 theel limoensap
1/2 theel zout
3 groene tomaten
1 kunyit blad
2 salam blaadjes
2 cm jahe
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
1 eetl asam water
300 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode rawits
3 rode lomboks
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de schelpen met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof. Snijd het kunyit blad in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen mhet de salam, het kunyit blad en de jahe voor 5 minuten. Voeg dan de schelpen toe en meng. Vervolgens de tomaten toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout, de palmsuiker toevoegen en goed mengen. Vervolgens het asemwater en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39812954