banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Kerang Tahus Masak Tomat Hijau Pedas - schelpdieren in pittige groene tomaten saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kerang Tahus Masak Tomat Hijau Pedas
schelpdieren in pittige groene tomaten saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr schelpdieren / venusschelpen / kokkels / mosselen
1 theel limoensap
1/2 theel zout
3 groene tomaten
1 kunyit blad
2 salam blaadjes
2 cm jahe
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
1 eetl asam water
300 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode rawits
3 rode lomboks
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de schelpen met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof. Snijd het kunyit blad in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen mhet de salam, het kunyit blad en de jahe voor 5 minuten. Voeg dan de schelpen toe en meng. Vervolgens de tomaten toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout, de palmsuiker toevoegen en goed mengen. Vervolgens het asemwater en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 225 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564763