Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kerang Tahus Masak Tomat Hijau Pedas - schelpdieren in pittige groene tomaten saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kerang Tahus Masak Tomat Hijau Pedas
schelpdieren in pittige groene tomaten saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr schelpdieren / venusschelpen / kokkels / mosselen
1 theel limoensap
1/2 theel zout
3 groene tomaten
1 kunyit blad
2 salam blaadjes
2 cm jahe
1/2 theel palmsuiker
1 theel zout
1 eetl asam water
300 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 rode rawits
3 rode lomboks
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Marineer de schelpen met het limoensap en het zout en laat dit 15 minuten intrekken. Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu grof. Snijd het kunyit blad in dunne reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen mhet de salam, het kunyit blad en de jahe voor 5 minuten. Voeg dan de schelpen toe en meng. Vervolgens de tomaten toevoegen en bak deze zacht. Dan het zout, de palmsuiker toevoegen en goed mengen. Vervolgens het asemwater en het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029789