Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Cakep Siap - Kippenpoten

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Cakep siap
Kippenpoten
Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 kippenpoten,
6 eetl. olie (olie)
8 salamblaadjes
bananenblad
prikkers

Haluskan:
boemboe:
1 theel. zwarte peper
14 sjalotten
6 teentjes knoflook
4 rode lomboks,
8 rawits
6 cm gember (jahe/djahe)
3,5 cm kencur
4,5 cm kunyit (kurkuma)
2 eetl. gesmolten gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de olie en smaar hiermee de kip in en laat dit 30 minuten intrekken. Verpak elke kippenpoot met een salamblad in een stuk bananenblad en zet de uiteinden vast met de prikker. Stoom de kip vervolgens in 30-40 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091530