Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Cakep Siap - Kippenpoten

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Cakep siap
Kippenpoten
Bahan-bahan:
Ingredienten:
8 kippenpoten,
6 eetl. olie (olie)
8 salamblaadjes
bananenblad
prikkers

Haluskan:
boemboe:
1 theel. zwarte peper
14 sjalotten
6 teentjes knoflook
4 rode lomboks,
8 rawits
6 cm gember (jahe/djahe)
3,5 cm kencur
4,5 cm kunyit (kurkuma)
2 eetl. gesmolten gula jawa (palmsuiker)
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de olie en smaar hiermee de kip in en laat dit 30 minuten intrekken. Verpak elke kippenpoot met een salamblad in een stuk bananenblad en zet de uiteinden vast met de prikker. Stoom de kip vervolgens in 30-40 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41018475