banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Campur Ayam
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Campur Ayam
kipgerecht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
1/2 theel zwarte peper
zout naar smaak
3 eetl olie
4 sjalotten
2 teentje knoflook
3 eetl ketjap manis
1 eetl gerapste gula jawa (palmsuiker)
100 gr champignons
3 rode lomboks
3 cm gember (jahe/djahé)
100 gr rebung (bamboescheuten)
1000 ml water

Cara membuat;
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en kook deze zachtjes in het water voor 30 minuten en laat het daarna uitlekken en snijd deze dan in kleine stukjes. Snijd de sjalotten, de knoflook en de lomboks fijn. Snijd de champignons in plakjes en de rebung in dunne reepjes. Rasp de gember fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de suiker, de champignons, de peper, de gember, de rebung, het zout en de ketjap toe met 500 ml bouillon en stoof het geheel nog 10 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40568788