Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Goru Belanga Sulawesi - stoofpotje van rundvlees uit Sulawesi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Goru Belanga Sulawesi
stoofpotje van rundvlees uit sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
4 cm kaneel
4 eetl kecap manis
1/2 theel peper
1/2 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1200 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
1 theel ketumbar
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/4 theel jinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 3 cm. Rooster de ketumbar droog in een koekenpan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de kaneel voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak het rondom bruin. Dan de kecap, het zout, de peper en de nootmuskaat toevoegen en bak het geheel droog. Dan het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085950