Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Goru Belanga - smoor van rundvlees uit de Molukken

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Goru Belanga
smoor van rundvlees uit de Molukken

Bahan-bahan:
ingrediënen:
500 gr rundvlees (schenkel)
7 cm kaneel
4 eetl kecap manis
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel peper
1/2 theel zout
750 ml heet water

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/4 theel jinten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes van 3cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de bumbu samen met de kaneel voor 6 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat het van kleur verandert. Voeg dan de kecap, de peper en de nootmuskaat toe en meng goed.
Als het vleesvocht vrijkomt dan het water toevoegen en kook het vlees op laag vuur voor 45 minuten totdat het gaar is geworden. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029727