banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Gore-Gore Sulawesi - pittig rundvlees uit midden Sulawesi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gore-Gore Sulawesi
pittig rundvlees uit midden Sulawesi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1250 ml water
2 jeruk purut blaadjes
3 teentjes knoflook
4 rode lomboks
1 tomaat
1 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 theel asamwater
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met het vlees en de jeruk purut en kook het vlees gaar. Schep het daarna uit de pan en snijd het in blokjes van 3cm. Bewaar 500 ml van de bouillon.
Snijd de knoflook in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in ringen van 2 cm breedte. Snijd de tomaat in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de knoflook, de lomboks en de tomaat voor 5 minuten. Voeg dan het vlees toe en meng goed.
Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen. Voeg de bouillon toe en kook totdat het geheel is geabsorbeerd. Meng dan het asamwater erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39933202