banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Pallu Mara - pittig gekruide zachtzure gele vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pallu Mara 
pittig gekruide zachtzure gele vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 gr vis
3 cm kunyit
10 rode lomboks
9 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
400 ml water
4 eetl asem
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
plakjes tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met de kunyit en het zout. Halveer de lomboks en ontpit deze. Snijd de sjalotten , de knoflook en de jahe in plakjes. Meng de asem met het water. Leg de helft van de knoflook, de jahe, de sjalotten en de lomboks op de bodem van een pan en leg de vis daarop. Voeg de overgebleven lomboks, de sjalotten, de jahe en de knoflook daarop en giet het asemwater erover. Laats het geheel afgesloten in 40 minuten zachtjes gaar sudderen. Eventueel water toevoegen om verbranden tegen te gaan. Garneer de vis met plakje tomaat.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565740