logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pallu Mara 
pittig gekruide zachtzure gele vis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 gr vis
3 cm kunyit
10 rode lomboks
9 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 cm jahe
400 ml water
4 eetl asem
zout naar smaak

Taburan:
garnering:
plakjes tomaat

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met de kunyit en het zout. Halveer de lomboks en ontpit deze. Snijd de sjalotten , de knoflook en de jahe in plakjes. Meng de asem met het water. Leg de helft van de knoflook, de jahe, de sjalotten en de lomboks op de bodem van een pan en leg de vis daarop. Voeg de overgebleven lomboks, de sjalotten, de jahe en de knoflook daarop en giet het asemwater erover. Laats het geheel afgesloten in 40 minuten zachtjes gaar sudderen. Eventueel water toevoegen om verbranden tegen te gaan. Garneer de vis met plakje tomaat.

Add comment

Submit

who is online

We have 261 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151411