gepeperde vis in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr visfilets (kabeljauw)
2 salamblaadjes
3 eetl. olie
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers
Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
14 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
2 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis en de salam in stukjes. Meng dit met de boemboe, de olie en het zout. Verpak het mengsel in 8 porties in bananenblad en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom vervolgens de pakketjes in 15 minuten gaar en rooster het vervolgens nog 2 minuten boven een houtskoolvuurtje.
ingrediënten:
500 gr visfilets (kabeljauw)
2 salamblaadjes
3 eetl. olie
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers
Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
14 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)
2 theel. trasi bakar
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de vis en de salam in stukjes. Meng dit met de boemboe, de olie en het zout. Verpak het mengsel in 8 porties in bananenblad en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom vervolgens de pakketjes in 15 minuten gaar en rooster het vervolgens nog 2 minuten boven een houtskoolvuurtje.