banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Setopan Kambing - lamsvlees met aubergine en tomaat
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Setopan Kambing
lamsvlees met aubergine en tomaat
Bahan-bahan;
ingrediënten;
500 gr lamsbout met bot
2 teentjes knoflook
4 groene pepers
1 bosje kruizemunt
1 limoen (sap)
6 eetl olie
6 aardappelen
3 sjalotten
2 aubergines
4 tomaten
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel gula jawa (palmsuiker)
50 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de aardappelen in de schil vrijwel gaar. Snijd de knoflook, de lomboks en de kruizemunt fijn en meng dit met het limoensap. Snijd de lamsbout in 4 stukken en wrijf deze stukken in met het limoenmengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees lichtbruin. Voeg het water toe en stoof het vlees vrijwel gaar. Eventueel nog wat water toevoegen
Snijd de sjalotten, de aubergines, de aardappeln en de tomaten in plakjes. Voeg dit alles samen met het zout, de suiker en de peper bij het vlees en laat het geheel nog 5 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39961562