Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Setopan Kambing - lamsvlees met aubergine en tomaat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Setopan Kambing
lamsvlees met aubergine en tomaat
Bahan-bahan;
ingrediënten;
500 gr lamsbout met bot
2 teentjes knoflook
4 groene pepers
1 bosje kruizemunt
1 limoen (sap)
6 eetl olie
6 aardappelen
3 sjalotten
2 aubergines
4 tomaten
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel gula jawa (palmsuiker)
50 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de aardappelen in de schil vrijwel gaar. Snijd de knoflook, de lomboks en de kruizemunt fijn en meng dit met het limoensap. Snijd de lamsbout in 4 stukken en wrijf deze stukken in met het limoenmengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees lichtbruin. Voeg het water toe en stoof het vlees vrijwel gaar. Eventueel nog wat water toevoegen
Snijd de sjalotten, de aubergines, de aardappeln en de tomaten in plakjes. Voeg dit alles samen met het zout, de suiker en de peper bij het vlees en laat het geheel nog 5 minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431461