Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Setopan Kambing - lamsvlees met aubergine en tomaat

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Setopan Kambing
lamsvlees met aubergine en tomaat
Bahan-bahan;
ingrediënten;
500 gr lamsbout met bot
2 teentjes knoflook
4 groene pepers
1 bosje kruizemunt
1 limoen (sap)
6 eetl olie
6 aardappelen
3 sjalotten
2 aubergines
4 tomaten
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel gula jawa (palmsuiker)
50 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Kook de aardappelen in de schil vrijwel gaar. Snijd de knoflook, de lomboks en de kruizemunt fijn en meng dit met het limoensap. Snijd de lamsbout in 4 stukken en wrijf deze stukken in met het limoenmengsel. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin het vlees lichtbruin. Voeg het water toe en stoof het vlees vrijwel gaar. Eventueel nog wat water toevoegen
Snijd de sjalotten, de aubergines, de aardappeln en de tomaten in plakjes. Voeg dit alles samen met het zout, de suiker en de peper bij het vlees en laat het geheel nog 5 minuten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 194 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41023024