banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Smoor Ginjal - gestoofde niertjes

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Smoor Ginjal
gestoofde niertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr niertjes
400 ml water
4 eetl azijn
3 eetl olie
5 sjalotten
3 eetl ketjap manis
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 limoen (sap)
2 eetl selerie, gehakt

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm gember (jahe/djahé)
3 kruidnagelen
1 theel gula jawa (palsuiker)

Cara membuat:
bereiding:
Meng de azijn door het water en voeg de niertjes toe en laat dit tenminste 45 minuten staan. Spoel deze daarna af en laat ze uitlekken. Vervolgens in blokjes snijden. Snijd de sjalotten in dunne plakjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fuit hierin de boembe met de sjalotten voor 3 minuten. Vervolgens de niertjes, de ketjap en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen. Dan het limoensap toevoegen en nog 3 minuten laten sudderen. Vervolgens de selerie er doorheen roeren en serveren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40584991