Recente Reacties

Smoor Ginjal
gestoofde niertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr niertjes
400 ml water
4 eetl azijn
3 eetl olie
5 sjalotten
3 eetl ketjap manis
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 limoen (sap)
2 eetl selerie, gehakt

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm gember (jahe/djahé)
3 kruidnagelen
1 theel gula jawa (palsuiker)

Cara membuat:
bereiding:
Meng de azijn door het water en voeg de niertjes toe en laat dit tenminste 45 minuten staan. Spoel deze daarna af en laat ze uitlekken. Vervolgens in blokjes snijden. Snijd de sjalotten in dunne plakjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fuit hierin de boembe met de sjalotten voor 3 minuten. Vervolgens de niertjes, de ketjap en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen. Dan het limoensap toevoegen en nog 3 minuten laten sudderen. Vervolgens de selerie er doorheen roeren en serveren.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583883