1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Smoor Ginjal
gestoofde niertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr niertjes
400 ml water
4 eetl azijn
3 eetl olie
5 sjalotten
3 eetl ketjap manis
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 limoen (sap)
2 eetl selerie, gehakt

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm gember (jahe/djahé)
3 kruidnagelen
1 theel gula jawa (palsuiker)

Cara membuat:
bereiding:
Meng de azijn door het water en voeg de niertjes toe en laat dit tenminste 45 minuten staan. Spoel deze daarna af en laat ze uitlekken. Vervolgens in blokjes snijden. Snijd de sjalotten in dunne plakjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fuit hierin de boembe met de sjalotten voor 3 minuten. Vervolgens de niertjes, de ketjap en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen. Dan het limoensap toevoegen en nog 3 minuten laten sudderen. Vervolgens de selerie er doorheen roeren en serveren.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36084026