1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Smoor Ginjal
gestoofde niertjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr niertjes
400 ml water
4 eetl azijn
3 eetl olie
5 sjalotten
3 eetl ketjap manis
200 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 limoen (sap)
2 eetl selerie, gehakt

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm gember (jahe/djahé)
3 kruidnagelen
1 theel gula jawa (palsuiker)

Cara membuat:
bereiding:
Meng de azijn door het water en voeg de niertjes toe en laat dit tenminste 45 minuten staan. Spoel deze daarna af en laat ze uitlekken. Vervolgens in blokjes snijden. Snijd de sjalotten in dunne plakjes.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fuit hierin de boembe met de sjalotten voor 3 minuten. Vervolgens de niertjes, de ketjap en de kokosmelk toevoegen en het geheel zachtjes gaar laten sudderen. Dan het limoensap toevoegen en nog 3 minuten laten sudderen. Vervolgens de selerie er doorheen roeren en serveren.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35767710