Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Fu Yong Hay - gevuld omelet met krab met tomatensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Fu Yong Hay
gevuld omelet met krab met tomatensaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr krabvlees
3 eieren
200 gr wortel
100 gr peultjes
1 ui
3 teentjes knoflook
1/2-1 theel zout
1 theel peper
3 eetl olie

Bahan saus:
ingrediënten saus:
200 ml kippenbouillon (zie recept)
6 eetl saus tomat (sie recept)
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
100 gr erwten
1 eetl tapioca + 2 eetl water
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de wortel julienne. Klop de eieren op. Snijd de ui en de knoflook fijn. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Dan de wortel, de peultjes en het krabvlees toevoegen en meng goed. Dan het zout en de peper toevoegen en meng goed. Laat het daarna afkoelen en meng dan het ei erdoor.
Verhit in een pan 1 eetl olie en voeg dan het eiermengsel toe. Leg de deksel op de pan en bak het op laag vuur half gaar. Schep het daarna om en bak het verder op laag vuur gaar.
Verhit in een pan voor de saus de bouillon samen met de olie, de saus tomat, de kecap, het zout en de palmsuiker en breng aan de kook. Dan de erwten toevoegen en meng goed. Vervolgens de tapioca oplossing toevoegen en kook al roerend totdat het indikt. Schep de saus over de omelet en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 39 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025396