Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gulai Lemak Telur Itik- stoofpotje van eendeneieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Lemak Telur Itik
stoofpotje van eendeneieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eendeneieren
700 ml kokosmelk
4 cm kunyit
6 sjalotjes
4 groene lomboks
1/2 theel zout
1/ theel palmsuiker
 
Cara memuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes fijn en de lomboks in dunne reepjes. Rasp de kunyit. Verhit in een pan de kokosmelk met de kunyit en breng aan de kook. Voeg de sjalotjes, de lomboks, het zout en de palmsuiker toe en roer alles goed door. Breek dan de eieren een voor een in de kokende melk. Pocheer de eieren en roer voorzichtig.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976