banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Gulai Telor - gestoofde eieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Telor
gestoofde eieren
Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 eieren
zout naar smaak
1 serehstengel, gekneusd
3 eet olie
3 salamblaadjes
1 theel gula jawa
1 theel asem
3 steranijs
1/2 theel witte peper
500 ml kokosmelk

haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
5 teentjes knoflook
3 rode lomboks
3,5 cm gember (jahe/djahé)
5 cm kunyit (kurkuma)
3,5 cm laos
1 theel kardemomzaadjes
2 theel ketumbar zaadjes
1/2 theel anijszaad

Care membuat:
bereiding:
Kook eerst de eieren hard, laat deze daarna afkoelen en pel deze dan. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak eerst de eieren goudbruin. Laat deze daarna uitlekken. Fruit vervolgens de boemboe voor 3 minuten samen met de sereh en de salam. Voeg vervolgens de asem, de peper en zout, de steranijs en de suiker toe. dan de kokosmelk toevoegen en dit nog 10-15 minuten stoven. Halveer de eieren en giet de saus erover.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39978871