Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gulai Telor Bebek - gepocheerde eieren in saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gulai Telor Bebek
gepocheerde eieren in saus
Bahan-bahan:
Ingredienten:
3 sjalotten
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 groene lomboks
1 rode lombok
zout naar smaak
5 cm kunyit (kurkuma)
5 eendeneieren

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks in reepjes en de sjalotten in plakjes. Rooster eerst de kunyit, schil het daarna en rasp het vervolgens. Pers het vocht uit de geraspte kunyit en meng dit met de kokosmelk. Breng dit mengsel aan de kook en voeg dan de lomboks, het zout en de sjalotten toe en laat dit alles nog 5 minuten zachtjes koken. Breek dan voorzichtig de eieren in dit mengsel en pocheer deze voor 10 minuten. Schep de eieren eruit en laar de saus indikken. Giet de saus over de eieren en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024451