Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gulai Telor Bebek - gepocheerde eieren in saus

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Gulai Telor Bebek
gepocheerde eieren in saus
Bahan-bahan:
Ingredienten:
3 sjalotten
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 groene lomboks
1 rode lombok
zout naar smaak
5 cm kunyit (kurkuma)
5 eendeneieren

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks in reepjes en de sjalotten in plakjes. Rooster eerst de kunyit, schil het daarna en rasp het vervolgens. Pers het vocht uit de geraspte kunyit en meng dit met de kokosmelk. Breng dit mengsel aan de kook en voeg dan de lomboks, het zout en de sjalotten toe en laat dit alles nog 5 minuten zachtjes koken. Breek dan voorzichtig de eieren in dit mengsel en pocheer deze voor 10 minuten. Schep de eieren eruit en laar de saus indikken. Giet de saus over de eieren en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117556