zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Kambing Mekuah - balinees lamsvlees
- Gule Prasanga 2 - Gestoofd lamsvlees
- Gang Soom Kai Jiew - Zurige soep met omelet
- Sambal Goreng Cumi - inktvis in een rode pittige en romige saus
- Daging Kambing Bakar Andaliman - gekruid lamsvlees met sambal
- Bebalung Kambing - stoofpotjes van geit/lamsvlees
- Anak Domba Taoco - gebakken en gestoofd lamsvlees
- Allu Konro - kruidige lamsvleesschotel
- Sate Tusuk Anak Sapi - sate van kalfsvlees
- Dadar Bumbu
Gulai Telor Bebek - gepocheerde eieren in saus


Gulai Telor Bebek
gepocheerde eieren in saus
gepocheerde eieren in saus
Bahan-bahan:
Ingredienten:
3 sjalotten
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 groene lomboks
1 rode lombok
zout naar smaak
5 cm kunyit (kurkuma)
5 eendeneieren
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks in reepjes en de sjalotten in plakjes. Rooster eerst de kunyit, schil het daarna en rasp het vervolgens. Pers het vocht uit de geraspte kunyit en meng dit met de kokosmelk. Breng dit mengsel aan de kook en voeg dan de lomboks, het zout en de sjalotten toe en laat dit alles nog 5 minuten zachtjes koken. Breek dan voorzichtig de eieren in dit mengsel en pocheer deze voor 10 minuten. Schep de eieren eruit en laar de saus indikken. Giet de saus over de eieren en serveer.
Ingredienten:
3 sjalotten
300 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 groene lomboks
1 rode lombok
zout naar smaak
5 cm kunyit (kurkuma)
5 eendeneieren
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de lomboks in reepjes en de sjalotten in plakjes. Rooster eerst de kunyit, schil het daarna en rasp het vervolgens. Pers het vocht uit de geraspte kunyit en meng dit met de kokosmelk. Breng dit mengsel aan de kook en voeg dan de lomboks, het zout en de sjalotten toe en laat dit alles nog 5 minuten zachtjes koken. Breek dan voorzichtig de eieren in dit mengsel en pocheer deze voor 10 minuten. Schep de eieren eruit en laar de saus indikken. Giet de saus over de eieren en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.