banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 1 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
IconWrite a comment
Gulai Telur Bebek - eendeneieren in kerriesaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Telur Bebek
eendeneieren in kerriesaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eendeneieren, hardgekookt
200 gr krieltjes
1250 ml kokosmelk
2 cm laos
1 sereh/citroengras, witte deel
1 kunyit blad
2 salam blaadjes
2 theel zout
15 rode rawits

Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
3 kemiri noten
2 cm kunyit
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos en snijd de krieltjes doormidden.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de laos, de sereh, het kunyit blad, de salam en het zout en breng aan de kook. Dan de krieltjes toevoegen en kook deze halfgaar. Vervolgens de eieren en de rawits toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 324 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38498829