Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Gulai Telur Bebek - eendeneieren in kerriesaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Telur Bebek
eendeneieren in kerriesaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eendeneieren, hardgekookt
200 gr krieltjes
1250 ml kokosmelk
2 cm laos
1 sereh/citroengras, witte deel
1 kunyit blad
2 salam blaadjes
2 theel zout
15 rode rawits

Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
3 kemiri noten
2 cm kunyit
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos en snijd de krieltjes doormidden.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de laos, de sereh, het kunyit blad, de salam en het zout en breng aan de kook. Dan de krieltjes toevoegen en kook deze halfgaar. Vervolgens de eieren en de rawits toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus indikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030025