Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Gulai Telur Bebek - eendeneieren in kerriesaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Gulai Telur Bebek
eendeneieren in kerriesaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eendeneieren, hardgekookt
200 gr krieltjes
1250 ml kokosmelk
2 cm laos
1 sereh/citroengras, witte deel
1 kunyit blad
2 salam blaadjes
2 theel zout
15 rode rawits

Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
3 kemiri noten
2 cm kunyit
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos en snijd de krieltjes doormidden.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de laos, de sereh, het kunyit blad, de salam en het zout en breng aan de kook. Dan de krieltjes toevoegen en kook deze halfgaar. Vervolgens de eieren en de rawits toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus indikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 80 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264976