banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Gulai Telur Bebek - eendeneieren in kerriesaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gulai Telur Bebek
eendeneieren in kerriesaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eendeneieren, hardgekookt
200 gr krieltjes
1250 ml kokosmelk
2 cm laos
1 sereh/citroengras, witte deel
1 kunyit blad
2 salam blaadjes
2 theel zout
15 rode rawits

Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
3 kemiri noten
2 cm kunyit
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos en snijd de krieltjes doormidden.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de laos, de sereh, het kunyit blad, de salam en het zout en breng aan de kook. Dan de krieltjes toevoegen en kook deze halfgaar. Vervolgens de eieren en de rawits toevoegen en kook het geheel zachtjes totdat de saus indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39555190