logo

Recente Reacties

Gulai Telur Dua
gepocheerde eieren in bouillon
Bahan-bahan:
Ingredienten:
4 eieren
1 theel asem
1 ui
1/2 theel limoen
200 ml. kippenbouillon (zie recept)
1/2/ theel trassi
olie
1 salam blaadje

Haluskan:
boemboe:
1 cm gember (jahe/djahe)
1 teentje knoflook
1 rode lombok

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de ui fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de ui voor 2 minuten. Voeg de bouillon, de asem, de salem en het limoensap toe. Breek dan voorzichtig de eieren in dit mengsel en pocheer deze zachtjes gaar (10 minuten)

Add comment

Submit

who is online

We have 288 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986960