gepocheerde eieren in bouillon
Bahan-bahan:
Ingredienten:
4 eieren
1 theel asem
1 ui
1/2 theel limoen
200 ml. kippenbouillon (zie recept)
1/2/ theel trassi
olie
1 salam blaadje
Haluskan:
boemboe:
1 cm gember (jahe/djahe)
1 teentje knoflook
1 rode lombok
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de ui fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de ui voor 2 minuten. Voeg de bouillon, de asem, de salem en het limoensap toe. Breek dan voorzichtig de eieren in dit mengsel en pocheer deze zachtjes gaar (10 minuten)
Ingredienten:
4 eieren
1 theel asem
1 ui
1/2 theel limoen
200 ml. kippenbouillon (zie recept)
1/2/ theel trassi
olie
1 salam blaadje
Haluskan:
boemboe:
1 cm gember (jahe/djahe)
1 teentje knoflook
1 rode lombok
Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de ui fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe met de ui voor 2 minuten. Voeg de bouillon, de asem, de salem en het limoensap toe. Breek dan voorzichtig de eieren in dit mengsel en pocheer deze zachtjes gaar (10 minuten)