Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Gulai Telur Kemangi - in gekruide kokosmelk gepocheerde eieren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gulai Telur Kemangi
in gekruide kokosmelk gepocheerde eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
600 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
6 jeruk purut blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
2 cm lengkuas/laos
1/2 kunyit blad
10 rode rawits
25 gr kemangi
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 theel peper
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de rawits in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. voeg dan het kunyit blad, de jeruk purut, de serai, de lengkuas en de rawits toe en bak dit al roerend voor een paar minuten.
Dan de kokosmelk toevoegen en breng het al roeren daan de kook. Breek voorzichtig een ei boven de pan en voeg het toe. Wanner het ei stolt dan telkens een nieuw ei toevoegen. Dan de kemangi toevoegen en kook het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454832