logo

Recente Reacties

Gulai Telur Kemangi
in gekruide kokosmelk gepocheerde eieren

Bahan-bahan:
ingrediënten:
6 eieren
600 ml kokosmelk (van 1/2 kokosnoot)
6 jeruk purut blaadjes
2 serai/sereh/citroengras
2 cm lengkuas/laos
1/2 kunyit blad
10 rode rawits
25 gr kemangi
olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 cm kunyit
1 theel peper
1 theel zout
1/2 eetl palmsuiker

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de rawits in schuine ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. voeg dan het kunyit blad, de jeruk purut, de serai, de lengkuas en de rawits toe en bak dit al roerend voor een paar minuten.
Dan de kokosmelk toevoegen en breng het al roeren daan de kook. Breek voorzichtig een ei boven de pan en voeg het toe. Wanner het ei stolt dan telkens een nieuw ei toevoegen. Dan de kemangi toevoegen en kook het geheel verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 296 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986960