1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Udang madu merica hitam
garnalen in een honing pepersaus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gamba's
5 teentjes knoflook
1 ui
4 eetl honing
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1/2 theelepel zout
1/2 eetl grove zwarte peper
200 ml water
2 lente-uitjes
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in plakjes en hak de knoflook fijn.Snijd de lenteui in stukjes Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de honing, de oestersaus, de kecap, het zout en de peper toevoegen, gevolgd door het water en laat het zachtjes sudderen totdat de garnalen gaar zijn. Schep dan de lenteuitjes er door.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384546