banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 5 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Udang madu merica hitam
garnalen in een honing pepersaus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gamba's
5 teentjes knoflook
1 ui
4 eetl honing
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1/2 theelepel zout
1/2 eetl grove zwarte peper
200 ml water
2 lente-uitjes
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in plakjes en hak de knoflook fijn.Snijd de lenteui in stukjes Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de honing, de oestersaus, de kecap, het zout en de peper toevoegen, gevolgd door het water en laat het zachtjes sudderen totdat de garnalen gaar zijn. Schep dan de lenteuitjes er door.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36230054