1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Udang madu merica hitam
garnalen in een honing pepersaus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gamba's
5 teentjes knoflook
1 ui
4 eetl honing
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap asin
1/2 theelepel zout
1/2 eetl grove zwarte peper
200 ml water
2 lente-uitjes
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui in plakjes en hak de knoflook fijn.Snijd de lenteui in stukjes Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook en de ui voor 3 minuten. Voeg dan de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de honing, de oestersaus, de kecap, het zout en de peper toevoegen, gevolgd door het water en laat het zachtjes sudderen totdat de garnalen gaar zijn. Schep dan de lenteuitjes er door.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894040