banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Udang kuah nanas - grote garnalen met ananas
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang kuah nanas
grote garnalen met ananas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1250 ml water
2 salam blaadjes
500 gr udang jerbung / tijgergarnalen
200 gr ananas
2 theel palmsuiker
4 theel zout
1 eetl asemwater
 
Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
2 rode rawits
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 cm kunyit
2 cm laos
1/2 theel trassi
 
Cara membuat:
bereiding"
Maak de garnalen schoon en laat de staart zitten. Snijd de ananas in blokjes van 1cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water en voeg de salam en de bumbu toe en laat dit 5 minuten koken. Voeg dan de garnalen en de ananas toe en kook dit gaar. Schep het zout, de palmsuiker en het asemwater erdoor en laat dit even intrekken. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 246 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570103