logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ching Chow Ho Yau Har Yan
roerbak van garnalen met oestersaus

Ingrediënten:
250 gr garnalen
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 eetl oestersaus
2 eetl Shaoxing rijstwijn
125 ml visbouillon (zie recept)
2 theel maziena + 1 eetl water
2 eetl olie

Bereiding:
Pel de garnalen en maak deze schoon. Plet de knoflook en rasp de jahe. Verhit in een pan de olie op laag vuur en fruit de knoflook totdat deze goudbruin is geworden. Voeg dan de ganralen toe en bak op hoog vuur totdat deze van kleur veranderen.
Vervolgens de oestersaus, de rijstwijn en de bouillon toevoegen en breng aan de kook. Dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus indikt. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 157 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151186