Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ching Chow Ho Yau Har Yan - roerbak van garnalen met oestersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ching Chow Ho Yau Har Yan
roerbak van garnalen met oestersaus

Ingrediënten:
250 gr garnalen
2 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 eetl oestersaus
2 eetl Shaoxing rijstwijn
125 ml visbouillon (zie recept)
2 theel maziena + 1 eetl water
2 eetl olie

Bereiding:
Pel de garnalen en maak deze schoon. Plet de knoflook en rasp de jahe. Verhit in een pan de olie op laag vuur en fruit de knoflook totdat deze goudbruin is geworden. Voeg dan de ganralen toe en bak op hoog vuur totdat deze van kleur veranderen.
Vervolgens de oestersaus, de rijstwijn en de bouillon toevoegen en breng aan de kook. Dan de maizena oplossing toevoegen en roer totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 41 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025169