Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Semur Ayam Pedas Manis - zoetige en pittige smoor van kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Semur Ayam Pedas Manis
zoetige en pittige smoor van kip

Bahan-bahan:
1 kip
3 salam blaadjes
1 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
4 cm laos
5 eetl kecap manis
1000 ml water
3 eetl water

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 rode rawits
4 cm jahe
5 kemiri noten
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel ketunbar
1/2 theel kaneel

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 12 stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de laos, de sereh en de jeruk purut voor 3 minuten. voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Voeg dan het water en de kecap toe en kook het geheel zachtjes gaar.

Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083744