1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Ayam Pedas Manis
zoetige en pittige smoor van kip

Bahan-bahan:
1 kip
3 salam blaadjes
1 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
4 cm laos
5 eetl kecap manis
1000 ml water
3 eetl water

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 rode rawits
4 cm jahe
5 kemiri noten
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel ketunbar
1/2 theel kaneel

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 12 stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de laos, de sereh en de jeruk purut voor 3 minuten. voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Voeg dan het water en de kecap toe en kook het geheel zachtjes gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263320