1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Semur Ayam Pedas Manis
zoetige en pittige smoor van kip

Bahan-bahan:
1 kip
3 salam blaadjes
1 jeruk purut blaadjes
1 sereh/citroengras
4 cm laos
5 eetl kecap manis
1000 ml water
3 eetl water

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
6 teentjes knoflook
4 rode lomboks
3 rode rawits
4 cm jahe
5 kemiri noten
1 theel peper
1/2 theel nootmuskaat
1/2 theel ketunbar
1/2 theel kaneel

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 12 stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam, de laos, de sereh en de jeruk purut voor 3 minuten. voeg dan de kip toe en bak deze bruin. Voeg dan het water en de kecap toe en kook het geheel zachtjes gaar.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854