Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Putbaechu Doenjang Muchim - pittige salade van kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Putbaechu Doenjang Muchim
pittige salade van kool

Ingrediënten:
450 gr jonge kool, anders bok choy, spinazie, boerenkool
1 eetl doenjang
4 teentjes knoflook
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaad
1 theel gochugaru
water
1 eetl zout

Bereiding:
Maak de kool schoon en snijd het onderste harde deel er van af. Verhit in een pan het water met het zout en blancheer de kool totdat het witte deel zacht wordt. Schep de kool daarna in een pan met koud water. Giet daarna af en pers het water eruit en snijd de kool in stukken. Hak de knoflook fijn.
Meng daarna alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit 15 minuten intrekken. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41928823