Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Putbaechu Doenjang Muchim - pittige salade van kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Putbaechu Doenjang Muchim
pittige salade van kool

Ingrediënten:
450 gr jonge kool, anders bok choy, spinazie, boerenkool
1 eetl doenjang
4 teentjes knoflook
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaad
1 theel gochugaru
water
1 eetl zout

Bereiding:
Maak de kool schoon en snijd het onderste harde deel er van af. Verhit in een pan het water met het zout en blancheer de kool totdat het witte deel zacht wordt. Schep de kool daarna in een pan met koud water. Giet daarna af en pers het water eruit en snijd de kool in stukken. Hak de knoflook fijn.
Meng daarna alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit 15 minuten intrekken. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 305 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436696