Recente reacties

Shaun 14 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Putbaechu Doenjang Muchim - pittige salade van kool

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Putbaechu Doenjang Muchim
pittige salade van kool

Ingrediënten:
450 gr jonge kool, anders bok choy, spinazie, boerenkool
1 eetl doenjang
4 teentjes knoflook
1 eetl sesam olie
1 theel sesam zaad
1 theel gochugaru
water
1 eetl zout

Bereiding:
Maak de kool schoon en snijd het onderste harde deel er van af. Verhit in een pan het water met het zout en blancheer de kool totdat het witte deel zacht wordt. Schep de kool daarna in een pan met koud water. Giet daarna af en pers het water eruit en snijd de kool in stukken. Hak de knoflook fijn.
Meng daarna alle ingrediënten goed door elkaar en laat dit 15 minuten intrekken. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41239530