banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Asam Keung Udeng - garnalen in een zurige saus uit Aceh
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asam Keung Udeng
garnalen in een zurige saus uit Aceh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen
1 citroen, sap
1/2 theel zout
4 belimbing wuluh
5 groene lomboks
4 jeruk purut blaadjes
400 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
c cm kunyit
6 asam sunti
5 rode lomboks
1 theel zout
 
Cara membuat:
Bereiding:
Maak de garnalen schoon en marineer deze met het zout en het citroensap voor tenministe 15 minuten. Snijd de belimbing in stukken en de lomboks in ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de garnalen met de bumbu en de marinade. Verhit een pan en voeg de garnalen toe en bak deze voor 2 minuten. Voeg dan de belimbing, de lomboks en de jeruk purut toe en roer alles goed door elkaar. Dan het water toevoegen en kook de garnalen langzaam gaar. 
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683940