banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Asam Keung Udeng - garnalen in een zurige saus uit Aceh
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asam Keung Udeng
garnalen in een zurige saus uit Aceh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen
1 citroen, sap
1/2 theel zout
4 belimbing wuluh
5 groene lomboks
4 jeruk purut blaadjes
400 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
c cm kunyit
6 asam sunti
5 rode lomboks
1 theel zout
 
Cara membuat:
Bereiding:
Maak de garnalen schoon en marineer deze met het zout en het citroensap voor tenministe 15 minuten. Snijd de belimbing in stukken en de lomboks in ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de garnalen met de bumbu en de marinade. Verhit een pan en voeg de garnalen toe en bak deze voor 2 minuten. Voeg dan de belimbing, de lomboks en de jeruk purut toe en roer alles goed door elkaar. Dan het water toevoegen en kook de garnalen langzaam gaar. 
 
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40075148