logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Asam kemamah


Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr gezouten vis (ikan peda)
8 sjalotten
5 eetl. olie
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 theel suiker
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 teentjes knoflook
8 rode lombok
12 rawits
1 asam sunti

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Stamp daarn de vis fijn. Snijd de sjalotten in plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de sjalotten voor 4 minuten. Voeg vervolgens dan de boemboe toe en bak dit 3 minuten mee. Dan de vis toevoegen en deze ook 4 minuten meebakken. De kokosmelk, het zout en de suiker toevoegen en het geheel nog 10 minuten laten stoven.

Add comment

Submit

who is online

We have 78 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44161007